bronkhorst logo

Budgetbeheer

Het doel van budgetbeheer is het zorgen dat betalingen gegarandeerd op tijd worden gedaan en het ervoor zorgen dat er geen (nieuwe) schulden ontstaan.

budgetbeheerUw inkomen en (een deel van de) betalingen worden door een onafhankelijk iemand wordt beheerd. Indien u door omstandigheden niet zelf uw financiële zaken op orde kunt krijgen of houden, kunt u zich tot ons wenden. Met de zogenaamde budget beheerrekening wordt zorg gedragen voor de betaling van de vaste lasten, uw wekelijkse of maandelijkse huishoudgeld, indien aanwezig, aflossingen aan schulden en overige te betalen posten. De afspraken die hiervoor gemaakt worden, worden vastgelegd in een budgetplan. Voor betalingen die niet iedere maand plaatsvinden wordt een bedrag gereserveerd tot de betreffende betaling moet plaatsvinden. Ook wordt een bedrag gereserveerd voor onvoorziene uitgaven.
Als u ervoor in aanmerking komt, kunnen wij u helpen toeslagen, heffingskortingen en bijzondere bijstand aan te vragen. Daarnaast kunnen wij voor of met u de belastingaangifte invullen.
Budgetbeheer is meestal tijdelijk en wordt beëindigd wanneer eventuele schulden zijn betaald of wanneer u de situatie weer onder controle heeft.

Ons standpunt is dat budgetbeheer maatwerk is. Dit betekent dat we in overleg met u besluiten welke verantwoordelijkheden we (tijdelijk) overnemen en aan de hand daarvan een passende offerte maken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

 

Bronkhorst Bewind & Mentorschap

Postbus 285, 8070 AG Nunspeet

tel: 0341-769050

Email: info@bewindenmentorschap.nl